Cautare

1791 de rezultate pentru "serhan maim proces" (3.01 secunde)
Mi s-a parut profund nedrept, din punctul de vedere al unui proces dezechilibrat, al lipsei de dovezi. • Procesul trebuia sa foloseasca drept exemplu.
Cu ocazia aceleasi conferinte de presa, Stelian Dutu a declarat ca saptamana trecuta a castigat un proces intentat de Nicusor Constantinescu, actualul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, la Curtea de Conturi Bucuresti.
Un proces de cea mai mare importanta caruia trebuie sa i se aloce intreaga noastra atentie si care nu trebuie sa devina tema politica pentru nimeni.
Sunt de parere ca este esentiala revigorarea investitiilor, in conditiile in care sectorul privat se gaseste in plin proces de recastigare a increderii economice.
Arabizarea Turciei â€" proces prin care se inselege revenirea Turciei la identitatea culturala arabo-musulmana (chiar daca alfabetul latin va coexista cu scrierea araba) si reasumarea rolului geopolitic de integrator si ordonator al spatiului arabo-musulman â€" va impune revizuirea relatiei cu SUA, punand totodata intr-un alt context raporturile cu Rusia, Israelul si Iranul.
Primul termen in proces a fost saptamana aceasta. Ce a spus Dragnea: - Pe baza unei marturii suta la suta mincinoase, obtinuta prin presiune, contrazisa de alti martori, eu sunt acuzat de instigare la abuz in serviciu si fals intelectual.
Ceea ce a facut oportuna si necesara decizia Curtii este absenta manifesta a bunei credinte in interpretarea legii fundamentale de catre reprezentanti institutionali ai autoritatii judecatoresti, ca si abuzul de drept al Presedintelui Romaniei, care recurge la sesizarea fara temei a Curtii doar in scopul blocarii unui proces politic democratic.Parlamentul Romaniei considera ca recenta decizie a Curtii trebuie sa puna capat o data pentru totdeauna actiunilor concertate de subminare a rolului si prestigiului Parlamentului ca institutie centrala a democratiei si organ reprezentativ suprem al natiunii noastre.
Conform aceluiasi proces-verbal, sedinta a durat 45 de minute (o estimare simpla, pe baza datelor continute in procesul verbal, arata ca pentru vot ultrarapid ar fi fost necesare minimum 70 min).
Consecinta este ca, dupa incheierea unui proces si eventual executarea unei sentinte, se poate afla ca legea in baza careia s-a judecat este neconstitutionala si de aceea sentinta este nula.
CFR Marfa va fi scoasa la privatizare, a declarat ieri, la Viena Economic Forum, vicepremierul George Copos, fara a preciza insa o data pentru initierea acestui proces de privatizare.
La ora actuala, productia este afectata intr-o proportie de 90 la suta de acest proces de incoltire a bobului in spic.
Deputatul PSD Dan Mihalache a ripostat si a subliniat ca acesta este “sfarsitul unui proces de preluare a controlului politic asupra SRR si STRV de catre clientela actualei coalitii“.
Baiatul presedintelui Consiului Judetean a anuntat ca a deschis un proces de calomnie impotriva reprezentantului Guvernului, in urma unor declaratii date de acesta in mass-media.
Eforie Nord si Eforie Sud se confrunta, asa cum arata cotidianul nostru si saptamana trecuta, cu probleme extrem de grave in ceea ce priveste malurile si falezele, care au intrat intr-un avansat proces de eroziune.
Degeaba, intr-un proces comercial, dati solutia corecta dupa cinci ani. Intre timp, una din cele doua parti este in faliment, cu toate efectele pe care le implica o intirziere in materie comerciala.
Stolojan se implica Aflat in centrul zvonisticii, Theodor Stolojan a declarat Mediafax ca este pregatit sa se implice intr-un eventual proces de schimbare in PNL, daca organizatiile judetene ale partidului considera ca el ar putea juca un rol intr-o asemenea actiune.
In urma finalizarii acestui proces, reteaua de bancomate a BCR va fi capabila sa accepte si sa opereze carduri cu chip emise de oricare dintre institutiile de credit din lume, se arata intr-un comunicat al bancii.
„Dupa publicarea raportului, anumiti parlamentari si chiar secretarul general al Camerei ne-au amenintat, fie direct, fie prin presa, de interpretare eronata si tendentioasa a datelor obtinute, incercand sa intimideze IPP, prin amenintarea cu proces pentru prejudicii de imagine“, afirma, intr-un comunicat, directorul IPP, Violeta Bau.
Dupa cum stiti, noi ne aflam intr-un proces, dar am sa renunt la actiune. Drept urmare, am sa-mi retrag plangerea, pentru ca eu sunt unul dintre oamenii care accepta normalitatea“, a declarat Talpes.
Severin a mai spus ca PSD, ca membru al PES, va actiona si pe plan extern pentru a crea un cadru al „solidaritatii transfrontaliere“, astfel incat Constitutia Romaniei, tara aflata in proces de aderare la Uniunea Europeana, sa fie respectata de majoritatea guvernamentala de la Bucuresti.
google-analytics.com